Den hvite hingsten

Llafar Bryn-Fon

Bryn er en welsh mountain hingst, som kom til Norge fra Wales i 2019. Han er etter Wernderris Charlie og har Brynrodyn Brenin som morfar.


Han ble 1. premiert og stilt som nummer en i kvalitet på Starum samme vår.  Dommerene sier blant annet: vakker hingst av meget god type.

Han ble belønnet med poengene 9-9-8-8-9.


Bryn kan ta i mot hopper for welsh og welshpartbredavl. Mer informasjon finnespå siden "avl".

         Vårt avkom etter Llafar Bryn-Fon

Stall-Hopp Capuccino

Stall-Hopp Mr. Osborne, den lille sorte hingsten.

Ozzy er en vår sorte diamant. Han er en sportsponnihingst født 2022.


Ozzy sin far er den godt kjente tyskfødte Valerossi, som har preget mye av norsk sportsponniavl. Han har gitt allsidige avkom og er kjent for godt lynne og meget god ridbarhet. Han har også vunnet NM for kat. 1 ponnier flere ganger.


Ozzy sin mor, Maesllwch Lilibet, kan du lese mer om på siden om våre hopper.


Den unge hingsten vår har fått de gode kvalitetene fra begge sine foreldre og vi er veldig spente på fremtiden for han. Han har masse vilje og gode elastiske bevegelser. Planen nå, er å ta han frem til kåring som treårs.

Stall-Hopp Espresso


Esspresso er vår røde lille kruttønne. Han er født i 2021 og er en welsh mountain hingst.


Hans far, Gårder`s Prince Royal var i vårt eie i mange år og har gitt avkom med godt lynne, meget gode bruksegensaper og solid eksteriør. 

Espresso sin mor, er vår 1. premierte hoppe, Harvest Novitesse.


Vi planlegger å vise han på høstkåringen for ponnier 2023, men så fort Espresso sin hingstelisens er i orden, kan han ta i mot hopper til naturlig bedekning. 

Eleganse og størrelse

CE Stall-Hopp              Azriel

Aze har bevegelser som får det til å virke som om han flyr. Han er født i 2021 og skal forberedes til vårkåring og treårstest 2024.


Aze er også etter Valerossi og hans mor, Majans Steffie, er en hollandskfødt welshpartbred. De store bevegelsene har Aze fått fra sin mor, kombinert med farens ridelighet er vi veldig spente på hans fremtid som dressurponni.


Vi ser etter fremtidig rytter til Aze og om du er interessert, send oss gjerne en epost.